Поєднання хрумкого листя салату ромен і сиру пармезан, обсмаженого курячого філе та бекону, приправлених спеціальним соусом Цезар з хрумкими часниковими грінками, томатами чері та перепелиними яйцями
143 грн.
Ситний салат з телятиною (240 г)
Листя салату айсберг в поєднанні з відварною телятиною та відварною картоплею, спаржевою квасолею, корнішонами, томатами та цибулею. Заправлений соусом Вітело
142 грн.
Салат з язиком та руколою (185 г)
Салат з відварним язиком, листям салатів лолло россо та руколи, томатами чері, корнішонами, перепелиним яйцем з гірчичним соусом та хрумкими грінками
158 грн.
Салат з лососем (210 г)
Мікс салатів зі скибочками лосося Гравлакс, томатами та авокадо, заправлений гірчично-медовим соусом
168 грн.
Паста
Спагеті з соусом Карбонара (220 г)
Спагеті з вершковим соусом з цибулею, беконом, сиром пармезан і яєчним жовтком
98 грн.
Лазанья Болоньєзе (250 г)
Лазанья з м'ясним соусом Болоньєзе, сиром моцарела і пармезан
108 грн.
Овочева лазанья (250/60 г)
Лазанья з овочевою начинкою : болгарський перець, баклажани, кабачки, морква, ялтинська цибуля, зелений горошок, з соусом Бешамель та сиром моцарела. Подається з вершковим соусом на основі зеленого горошку, сиром пармезан
108 грн.
Тальятеле з курячим філе та грибами (280 г)
Тальятеле у вершковому соусі з курячим філе, печерицями та сиром пармезан
108 грн.
Пене з м`ясним соусом Болоньєзе (280 г)
Пене з м`ясним соусом Болоньєзе готується за італійським традиційним рецептом. З баклажаном, томатами чері та сиром пармезан
128 грн.
Канелоні з грибами та кролятиною (210/50 г)
Канелоні з ніжною кролятиною, білими грибами та печерицями. Подаються з соусом Пілаті з додаванням базиліка та часнику. Посипається тертим сиром Пармезан та подається з листям бебі мікс салату, заправленим оливковою олією
148 грн.
Тальятеле з телятиною (220 г)
Тальятеле у вершковому соусі з телятиною та сиром пармезан
158 грн.
Спагеті з креветками (280 г)
Спагеті у вершково-шафрановому соусі зі смаженими креветками
168 грн.
Піца
Піца Маргарита (440/1000 г)
Сир моцарела, томати, соус Томато
109 грн.
Піца з шинкою та грибами (450/950 г)
Шинка, печериці, сири пармезан та моцарела, вершковий соус
138 грн.
Піца Карбонара (420/1000 г)
Бекон, сир моцарела, сир пармезан, вершковий соус, яєчний жовток
148 грн.
Гавайська піца (460/1050 г)
Куряче філе, ананас, кукурудза, соус Томато
148 грн.
Дует піци Гавайська та Салямі (475/1100 г)
Дві хіт-піци в одній: Гавайська та Салямі
148 грн.
Піца Салямі (490/1100 г)
Два види салямі: Наполі та Валіджіано, соус Томато, сир моцарела, маслини, рукола
148 грн.
Піца Цезар (480/1100 г)
Куряче філе, бекон, салат айсберг, томати, сир пармезан,соус Цезар
158 грн.
Фірмова піца Песто (410/1000 г)
Шинка, салямі, сир моцарела, рукола, фірмовий соус
Телятина, мариновані огірки, маринова цибуля, сир моцарела, соус Вітело Тонато
188 грн.
Чотири сири (380/1100 г )
Поєднання сирів: дор блю, моцарела, пармезан, мааздам
178 грн.
Гарячі страви
Котлети з кролятини (120/150 г)
Подаються з картопляним пюре під грибним соусом
148 грн.
Курятина на запеченому баклажані (150/130 г)
Куряче філе на запеченому баклажані з вершковим соусом і оливковим топінадом
148 грн.
Телячі щічки з картопляним пюре (130/200 г)
Тушковані телячі щічки з картопляним пюре, томати чері. Подаються з чипсами з базиліку
158 грн.
Судак з овочами (100/230 г)
Пряний судак. Подається з овочевим гарніром з молодої картоплі, цибулі порей, спаржі та томатів чері
178 грн.
Кролик в італійському стилі (120/120 г)
Тушкований кролик в італійських травах з томатами та маслинами, подається з поленою
188 грн.
Мітболи з яловичини (140/150/50 г)
Мітболи з ніжної яловичини, сиром моцарела та вершками, тушковані в овочах з томатним соусом Пілаті. Подаються на подушці з поленти, листям бебі мікс салату та тертим сиром пармезан
188 грн.
Качина ніжка
Качина ніжка з картопляним пюре та карамелізованими яблуками
198 грн./1 шт
Сайда з овочевим соте (100/200 г)
Філе сайди з овочами під вершковим соусом
198 грн.
Мідії у вершково-шафрановому соусі (300/70 г)
Середземноморські мідії в мушлях, тушковані у вершковошафрановому соусі. Подаються з тертим сиром пармезан та чіабатою власного приготування
248 грн.
Телячі медальйони (200/150 г)
Ніжна теляча вирізка смажена на грилі. Подається під винним соусом з картопляним пюре та томатами конкасе
288 грн.
Паровий лосось в імбирно-часниковому соусі (140/140 г)
Лосось на пару, подається на подушці зі шпинату і цибулі-порей
298 грн.
Супи
Бульйон з курятиною та домашньою пастою (250 г)
Домашній бульйон з італійською пастою, курячою гомілкою та перепелиним яйцем
68 грн.
Крем-суп грибний (250 г)
Крем-суп з печерицями та вершками. Подається з хрумкою чіабатою власного приготування
68 грн.
Овочевий крем-суп з лисичками (250 г)
Овочевий крем-суп з картоплею, морквою, томатами, печерицями, цибулею з додаванням вершків. Подається з обсмаженими грибами лисичками
68 грн.
Суп Гаспачо (260 г)
Холодний суп з перетертих свіжих овочів: стиглі томати, огірки, болгарський перець, селера, часник, соус Ворчестер і Табаско, оливкова олія. Подається з сиром моцарела, тертим пармезаном та листям руколи
88 грн.
Суп з морепродуктами (250 г)
Рибний бульйон з середземноморськими мідіями, креветкою та білою морською рибою, з додаванням перцю чилі
128 грн.
Равіолі
Равіолі з кролятиною (250 г)
Равіолі з ніжною кролятиною. Подаються під грибним соусом та томатами конка се
118 грн.
Равіолі з сиром рікота (250 г)
Равіолі з традиційним італійським сиром рікота. Подаються під вершково-трюфельним соусом та тертим сиром пармезан